Wimperextensions Emmeloord

Wimperextensions plaatsen op basis one by one techniek

Als professionele en sfeervolle allround schoonheidssalon in Emmeloord biedt Studio Go For It een breed scala behandelingen aan. Denk hierbij aan reinigingsbehandelingen, complete behandelingen inclusief massage, acne-behandelingen, epileren, harsen, wimpers en/of wenkbrauwen verven en bruidsarrangementen. Omdat in het bijzonder op het gebied van schoonheidsbehandelingen de ontwikkeling niet stil staat, komen er jaarlijks nieuwe schoonheidsbehandelingen bij. Voorwaarde is wel, dat een schoonheidsbehandeling past binnen onze allround schoonheidssalon en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Studio Go For IT. Wimperextensions plaatsen op basis one by one techniek is een behandeling die aan deze voorwaarden voldoet en die voor een sensationele natuurlijke uitstraling zorgt.

Wimperextensions maken uw ogen sprekender

Zoals de naam al doet veronderstellen wordt bij wimperextensions plaatsen door middel van de one by one techniek elk wimperhaartje met een wimperextensions verlengd. Het bevestigingsmiddel dat hiervoor gebruikt wordt, is zo goed als onzichtbaar en brengt geen enkele schade aan uw eigen wimpers aan. De lengte van de wimperextensions wordt in overleg met u bepaalt. Wanneer alle wimperextensions in onze schoonheidssalon Emmeloord zijn aangebracht heeft u direct een sensationele en natuurlijke uitstraling. Bovendien maken wimperextensions uw ogen sprekender. Gedurende een periode van 4 tot 6 weken zijn mascara of zaken als een wimperkruller overbodig! Refill moet maximaal binnen 4 weken.

Neem voor meer informatie over het plaatsen van wimperextensions op basis van de one by one techniek of het maken van een afspraak contact op met onze schoonheidsspecialiste Emmeloord via de rubriek contact

Zoekt u naar eerlijke verzorgingsproducten van uitstekende merken?

Wij bieden een uitgebreide keuze voor een optimale lichaamsverzorging in onze webshop!