Tapparfum is een relatief nieuw concept in de parfumindustrie. Het staat voor “tapsystemen” of “tapbaar parfum” en biedt een innovatieve manier om parfum te gebruiken. Bij tapparfum kunnen consumenten hun parfum zelf doseren en aanbrengen door middel van een speciale tapkraan of spuitfles.

Een van de voordelen van tapparfum is dat het de mogelijkheid biedt om verschillende geuren te mixen en matchen, waardoor je je eigen unieke geur kunt creëren. Het stelt mensen ook in staat om de hoeveelheid parfum die ze gebruiken beter te beheersen, wat niet alleen kostenbesparend kan zijn, maar ook milieuvriendelijker.

Tapparfum is ook handig voor reizen, omdat het gemakkelijk kan worden meegenomen zonder het risico van lekken of breken. Bovendien zijn tapsystemen vaak navulbaar, waardoor ze duurzamer zijn en minder afval produceren dan traditionele parfumflessen.

Al met al biedt tapparfum een modern en veelzijdig alternatief voor traditionele parfumverpakkingen, waardoor consumenten meer controle hebben over hun geurervaring.

Maak kennis met Parfum Point Refill!!