Microblading 3D Hairstroke behandeling Emmeloord en Luttelgeest

Bespaar tijd en kies voor altijd natuurlijke- en perfecte wenkbrauwen

Studio Go For It levert diensten in Emmeloord en Luttelgeest. Wij zijn de specialist in deze regio op het gebied van Microblading 3D Hairstroke. Door middel van deze techniek kunt u ’s ochtends gelijk uw bed uitstappen zonder dat u eerst in de weer hoeft met poeder of wenkbrauwpotloden. De Microblading 3D Hairstroke techniek is een semipermanente make-up die zorgt voor een natuurlijke wenkbrauwen.

Studio Go For It in Emmeloord en Luttelgeest is al sinds 2012 werkzaam in de beauty branche. Wij staan voor u klaar voor deskundig advies, dat past bij uw huidtype. Wij zijn volledig gediplomeerd en hebben onszelf de afgelopen jaren onder meer gericht en gespecialiseerd in Microblading 3D Hairstroke. Bij Studio Go For It leveren wij een breed scala aan diensten. Zo zijn wij werkzaam als schoonheidsspecialist, maar ook voor nagelbehandelingen en wimperextension kunt u bij ons terecht.

Werkwijze Studio Go For It Emmeloord en Luttelgeest

Microblading 3D Hairstroke is een techniek waarbij de wenkbrauwhaartjes op een zo natuurlijk mogelijke manier worden nagebootst dat ze nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. De voordelen van Microblading 3D Hairstroke zijn eindeloos. U zult de komende paar jaar uw wenkbrauwen niet meer hoeven bij te tekenen waardoor u veel tijd zult besparen. Bovendien, zitten uw wenkbrauwen altijd perfect en heeft u een natuurlijke uitstraling.

Microblading 3D Hairstroke door Studio Go For It in Emmeloord en Luttelgeest is de oplossing voor ongelijke wenkbrauwen, te smalle of dunne wenkbrauwen of wanneer u helemaal geen wenkbrauwen heeft. Studio Go For It geeft u graag advies over het natuurlijke effect van Microblading 3D Hairstroke en of het geschikt is voor uw huidtype en wenkbrauwen.

Microblading 3D Hairstroke
Microblading 3D Hairstroke

Afspraak Microblading 3D Hairstroke in Emmeloord en Luttelgeest

Voor het maken van een afspraak in Studio Go For It Emmeloord en Luttelgeest raadpleegt u de rubriek afspraak maken. Ook kunt u ons telefonisch bellen via 06 – 10353537 of een e-mail sturen naar info@studiogoforit.nl.

U bent op afspraak van harte welkom voor een Microblading 3D Hairstroke behandeling of een van onze andere schoonheidsbehandelingen bij Studio Go For It in Emmeloord en Luttelgeest.

Zoekt u naar eerlijke verzorgingsproducten van uitstekende merken?

Wij bieden een uitgebreide keuze voor een optimale lichaamsverzorging in onze webshop!